Horeca vacatures Den bosch

Horeca vacatures in Den Bosch

Bent u op zoek naar verantwoordelijk personeel voor horeca vacatures in Den Bosch? Dan zit u goed bij VDZ Horeca. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van getrainde medewerkers met een passie voor hospitality. Of u nu personeel nodig heeft met goede kennis van voedselproducten of dranken zoals wijn en bier, in ons team vindt u precies wat u nodig heeft. Wij werken alleen samen met medewerkers die door onze strenge selectieprocedure zijn gekomen, waardoor u zeker weet dat u ervaren personeel kiest. Of het nu een eenmalige dienst betreft, of u in de zomermaanden extra horeca personeel in Den Bosch nodig heeft, kies voor kwaliteit met VDZ Horeca.

 

Horeca vacatures Den bosch

Bespaar tijd en geld met getraind personeel

Ziet u er ook zo tegenop om nieuw horeca personeel vinden? Horeca vacatures in Den Bosch opstellen, alle cv’s doorlezen, sollicitatiegesprekken inplannen en de juiste mensen kiezen. Vaak weet u pas of u de juiste persoon heeft gekozen wanneer hij of zij daadwerkelijk aan de slag gaat. Soms treft u het, maar andere keren heeft u veel tijd geïnvesteerd in een slechte match. In de horeca wilt u voor medewerkers kiezen die gemotiveerd zijn, snel leren, goed met klanten zijn en die natuurlijk betrouwbaar en verantwoordelijk zijn. Bespaar tijd en geld door de selectieprocedure aan ons over te laten. Wij werken namelijk alleen samen met betrouwbaar en hardwerkend personeel, waardoor u de beste mensen voor de klus kiest!

 

Alleen het beste personeel voor uw onderneming

Wij hebben een klein team van getraind personeel ter beschikking voor uw horeca vacatures in Eindhoven. Er wordt voortdurend gewerkt aan een verdieping van de vaardigheden en kennis, door middel van cursussen en trainingen. Wij investeren in ons personeel, waardoor zij niet stilstaan maar blijven ontwikkelen. Daarnaast werken wij met beloningssystemen. Dit houdt in dat u ingezet personeel kunt beoordelen aan de hand van prestaties. Bij een beoordeling van 3 van de 5 sterren of minder, worden medewerkers niet meer bij u ingezet. Zo werkt u alleen samen met horeca personeel in Eindhoven die goed bij uw onderneming passen. Wij belonen natuurlijk ook goed werk door middel van het geven van extra bonussen. Dit geldt als extra motivatie, bovenop het goede salaris wat alle medewerkers ontvangen.

Horeca vacatures in Den Bosch

Voor uw horeca vacatures in Den Bosch hoeft u ook nooit lang te wachten op betrouwbaar personeel. Wij werken met korte lijnen, waardoor wij in direct contact met ons team. Zo kunt u uw verzoek voor horeca personeel ook nog vlak voor een druk weekend of vakantieperiode indienen. Wij nemen dan direct contact op met de medewerkers, zodat de juiste mensen snel gekoppeld worden aan uw horeca onderneming. Wilt u ook gebruik maken van onze uitstekende diensten? Neem dan contact met ons op om vandaag nog personeel voor uw horeca vacatures in Den Bosch te vinden.

Neem contact met ons op

    3