Werken in regio Den Bosch

Speciaal voor ZZP’ers in de horeca

Sluit je aan bij VDZ Horeca

Bij VDZ Horeca bieden wij jou als zzp’er in de horeca talloze voordelen en een uitstekende werkervaring. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het verbinden van horeca-ondernemers in de regio Eindhoven en Den Bosch met zzp’ers zoals jij. Met onze diensten kun je jouw professionele carrière naar een hoger niveau tillen.

N

Snelle betaling

Bij VDZ Horeca begrijpen we het belang van een tijdige betaling. Wij zorgen ervoor dat jouw facturen snel en efficiënt worden verwerkt, zodat je geen zorgen hebt over financiële afhandeling.

Aantrekkelijke tarieven

Wij hanteren een concurrerend uurtarief dat 10 tot 15% (!) hoger ligt dan andere uitleenbureaus. Dit betekent dat je kunt genieten van een flexibele werkomgeving, en financieel goed wordt beloond voor jouw inzet.

Met en zonder horeca-ervaring

Voor doorgewinterde horeca-medewerkers hebben we geweldige locaties. Maar ook startenden zijn bij ons precies goed. Met de juiste training en begeleiding helpen we je altijd op weg.

Horeca vacatures Eindhoven

Onze klanten

Bij VDZ Horeca werken we samen met een breed scala aan klanten in de regio’s Eindhoven en Den Bosch. Onze klanten bestaan uit gerenommeerde horeca-ondernemingen die bekend staan om hun kwaliteit en professionaliteit. Wij streven ernaar om een duurzame relatie met onze klanten op te bouwen en hen te voorzien van hooggekwalificeerde zzp’ers zoals jij.

Werkwijze

Door een gestroomlijnde werkwijze zorgen we ervoor dat jij als zzp’er gemakkelijk en snel aan de slag kunt. Onze werkwijze is transparant en efficiënt, zodat jij je kunt concentreren op zaken waar je energie van krijgt!

  1. Kennismaking: We beginnen met een persoonlijk gesprek waarin we jouw ervaring, vaardigheden en voorkeuren bespreken. Op basis daarvan kunnen we de juiste opdrachten voor jou selecteren.

 

  1. Matchen van opdrachten: We gaan actief op zoek naar opdrachten die aansluiten bij jouw profiel en wensen. We streven ernaar om de perfecte match te vinden tussen jou en onze klanten.
  1. Opdrachtbevestiging: Zodra we een geschikte opdracht hebben gevonden, ontvang je van ons een opdrachtbevestiging met alle relevante details, zoals locatie, datum en werktijden.

 

  1. Aan de slag: Tijdens de opdracht ben jij verantwoordelijk voor het leveren van uitstekende diensten. Wij staan altijd klaar om eventuele vragen of problemen op te lossen.

 

  1. Facturatie en snelle betaling: Na afronding van de opdracht kun je jouw factuur indienen. Wij zorgen ervoor dat facturen snel worden verwerkt en betaald, zodat je geen lange betalingstermijnen hoeft te verwachten.

 

Meld je aan als ZZP’er

Meer weten of je aansluiten bij VDZ Horeca? Neem eenvoudig contact met ons op.

v
v

WhatsApp

3